Cara Tambah Air Mani Lelaki

Cari cara tambah air mani lelaki? Hari ini anda sungguh bertuah kerana tips cara nak tambah air mani lelaki ini akan saya kongsikan dengan anda ini adalah tips yang sungguh berkesan. Diharap anda akan terima manfaat hasil perkongsian kami ini. Jom baca tips cara tambah air mani lelaki.

Kenapa Nak Tambah Air Mani?

Apabila zakar lelaki memancutkan air mani yang banyak, ia akan memberikan perasaan yang puas yang tak terhingga. Setiap kali berlaku pancutan, setiap kali juga rasa berdenyut sampai ketulang belikat kesedapannya.

Cuba jika sekali dua sahaja memancut? dah tentu kepuasan tidak dicapai. Kerana itu jangan terkejut atau menilai buruk jika lelaki berusia mencari solusi untuk tambah air mani.

sperma

Ini kerana kilang sperma mereka sudah tidak menghasilkan sperma berkualiti dan kemampuan untuk hasilkan air mani yang banyak pun agak terbatas.

Didalam tulisan berikutnya, anda akan belajar petua dan tips tambah air mani yang boleh didapati secara mudah. Untuk menghasilkan sperma berkualiti, anda perlu mengamalkan gaya hidup sihat.

Namun memang diketahui yang ramai lelaki gagal untuk memenuhi kapasiti gaya hidup sihat. Anda boleh mencuba Suppliment Hammer Of Thor yang mudah digunakan dan dapat tambah air mani dan sperma berkualiti dengan cepat dan berkesan.

hammer thor italy

Jom Semak Testimoni Hammer Of Thor Disini

 

Makanan Tambah Air Mani

Terdapat banyak cara untuk memekatkan atau menambah jumlah air mani. Dalam masalah berkaitan air mani ini terdapat katogeri masalah dan salah faham tentang air mani dan sperma. Ramai orang yang salah faham, ingat air mani dan sperma adalah perkara yang sama.

Air mani lelaki adalah sejenis cairan putih keruh dan berketul – ketul. Manakala sperma pula adalah sel yang terdapat didalam air mani yang berfungsi untuk mendapatkan anak. Didalam kandungan air mani lelaki cuma ada 5% sperma.

Jadinya jika seorang lelaki mahu menambah cahaya mata, perbuatan beliau mencari alternatif seperti makanan untuk tambah air mani memang ada logiknya. Kerana lebih banyak air mani dihasilkan, lebih banyak juga jumlah sperma bagi menjayakan proses hamilkan isteri.

Berikut adalah cara tambah air mani melalui pemakanan.

sumber vitamin e

  • Kuning telur ayam kampung mempunyai semua zat yang diperlukan badan untuk menghasilkan air mani yang pekat, berketul, banyak dan mengandungi sperma berkualiti.
  • Roti, bawang putih, daun bawang, kekacang, bayam dan kuning telur mempunyai satu bahan utama bagi menghasilkan sperma berkualiti iaitu Selenium. Ini bagi tujuan menambah kesuburan lelaki sebenarnya.
  • Bagi menambah jumlah air mani, anda disarankan mengambil makanan yang mempunyai tinggi kandungan Vitamin E, Vitamin C, Zat Besi dan Zink seperti Ginseng.
  • Makan buah – buahan pelbagai warna dan lebihkan yang berwarna merah, biru dan ungu kerana buahan ini menawarkan fungsi antioksida yang sangat tinggi dan mampu melawan radikal bebas didalam tubuh.

 

Masalah Sebenar Semasa Nak Tambah Air Mani Adalah Perubahan

Ramai orang tidak sukaan perubahan seperti

  • Kena bersenam
  • Kena makan makanan seimbang
  • Kena kurangkan merokok kerana ia membunuh sperma

Yes yang terakhir tu nampak paling sukar nak dilakukan. Sebab itu penulis nyatakan ramai orang tidak sukakan perubahan. Dan jika dengan suppliment hammer of thor, ia mengandungi herba yang bertindak dari dalam untuk menjadikan anda lebih maskulin. Apabila lebih maskulin, ini tandanya penghasilan hormon – hormon kelelakian telah berlaku dan juga jumlah sperma berkualiti dapat ditambah.

Dan paling penting dengan menggunakan herba hammer of thor, anda tidak perlu lakukan sebarang perubahan diatas. Malah bonusnya, selain dapat tambah air mani, masalah kelelakian anda yang lain juga turut hilang.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top