Bahaya Ubat Kuat Tahan Lama Untuk Kesihatan Lelaki

Ubat kuat tahan lama biasanya mempunyai kesan sampingan. Bagi anda yang mempunyai masalah batin lelaki  dan perlukan penyelesaian dari ubat kuat tahan lama perlulah berhati – hati didalam pemilihan sesuatu produk.

Hammer Thor, seperti yang anda ketahui ia bukanlah ubat kuat tahan lama. Tetapi ia adalah suplimen yang membantu merawat masalah batin anda.

Perbezaan antara ubat kuat dan juga suppliment ada banyak. Mari kita lihat perbezaan yang ditawarkan hammer of thor capsules dan juga ubat kuat yang biasanya terdapat didalam pasaran.

Ciri Ubat Kuat

Ciri ubat kuat biasanya akan memberikan kesan – kesan baik kepada kesihatan batin lelaki untuk tempoh pendek dan biasanya perlu diambil semasa ingin bersama.

Ini menjadikan masalah batin seperti zakar kurang keras, tidak mampu tahan lama dan pelbagai masalah lain tidak pernah diubati.

Ia hanya berikan penyelesaian sementara dan tidak mampu membantu para lelaki untuk hidup tanpanya.

Pendek kata anda akan sentiasa perlu mengambil produk ubat kuat tahan lama ini bagi memastikan masalah lemah tenaga batin anda dapat bertahan.

Ia bukanlah bertujuan menyembuhkan masalah tahan lama anda, tetapi lebih kepada kaedah membuat anda mampu bertahan lama untuk tempoh singkat.

Apabila kesan yang ditawarkan oleh ubat kuat yang anda ambil habis, anda akan kembali tidak mampu tahan lama semasa bersama pasangan.

Bahaya Ubat Kuat

Bahaya produk ubat kuat ini ada banyak. Selain itu juga, kebanyakkan ubat kuat yang terdapat dipasaran tidak mempunyai KKM. Jadi kandungannya sering kali mempunyai bahan terlarang atau dos herba yang berlebihan.

 

Ia tidak mempunyai sebarang penyelidikan dan kebanyakkan ubat kuat tahan lama ini dihasilkan dari kilang haram. Sesiapa sahaja yang mempunyai modal boleh menghasilkan produk ubat kuat mereka sendiri.

Dengan pergi kepada syarikat yang membekalkan bahan – bahan seperti tongkat ali, maca, dan berbagai herba yang diimport dari luar negara.

Mereka kemudiannya hanya perlu membuat campuran herba – herba ini bersama bahan terlarang seperti tadafil supaya mampu memberikan kesan tahan lama dan berprestasi semasa pengambilannya.

Ini langsung tidak mempunyai standard dan berisiko mendedahkan pengguna dengan pelbagai masalah dan kesan sampingan akibat mengambilan ubat kuat yang berbahaya kepada kesihatan.

Kesan Sampingan Ubat Kuat Tahan Lama

Kesan sampingan ubat kuat ini ada banyak antaranya:

  • Kerosakan buah pinggang
  • Mengganggu kelancaran pengaliran darah
  • Menyebabkan jantung terhenti secara tiba – tiba seterusnya mengakibatkan kematian
  • Masalah batin menjadi lebih teruk
  • Zakar tidak mampu bangun jika tidak menggunakannya

Kerosakan buah pinggang adalah perkara yang sering kali berlaku kepada lelaki yang bergantung dengan pelbagai produk tahan lama.

Ini kerana didalam produk tahan lama yang biasa terdapat dalam pasaran, ia tidak mempunyai penyelidikan awal tentang kesan sampingannya.

Asalkan zakar mampu keras dan tahan lama, pihak pengeluar terus memasarkannya tanpa ada sebarang penyelidikan.

Ia seterusnya mendedahkan kepada penyakit buah pinggang yang mana kandungan sesuatu produk itu mempunyai seperti logam berat seperti merkuri dan beberapa bahan lagi.

Penggunaan dalam tempoh masa yang lama akan menyebabkan mendapan logam berat ini berkumpul didalam darah, buah pinggang dan hati sehingga pengguna mendapat banyak kompikasi penyakit dari pengumpulan bahan ini.

 

Dos yang tinggi dan tidak melalui proses penyelidikan juga menjadi punca berlaku kematian secara mengejut. Ini kerana badan setiap orang adalah berbeza.

Ada diantara produk herba yang pengambilan sedikit pun sudah memberikan kesan yang cukup kuat.

Ditambah seperti penyakit sedia ada pengguna seperti masalah lemah jantung dan darah tinggi boleh menyebabkan aliran darah menjadi laju atau terlalu perlahan yang memberikan kerja berlebihan kepada jantung manusia.

 

Masalah darah tinggi contohnya boleh menyebabkan pengguna berasa tidak tentu arah dan debaran jantung menjadi laju. Apabila mengambil produk ubat kuat tahan lama ini, ia menyebabkan risiko penyakit menjadi lebih parah kerana ia mengubah keadaan fizikal cara organ dalaman anda berfungsi.

Penggunaan ubat kuat tahan lama tanpa seliaan para doktor akan menyebabkan banyak kesan buruk dikemudian hari. Pastikan anda mendapatkan produk ubat kuat tahan lama dengan seliaan para doktor supaya anda tidak mendapat kesan sampingan yang boleh mengganggu gaya hidup anda kelak.

 

Kesimpulan

Penggunaan Hammer Thor Capsules adalah untuk tujuan rawatan supaya masalah tahan lama, kurang stamina dan juga baik untuk menambah pemanjangan saiz zakar dengan berkesan.

Berbanding produk ubat kuat tahan lama yang biasanya memberikan kesan tahan lama serta merta selepas pengambilannya, ia sangat berisiko bagi lelaki yang berusia.

Jom Semak Cara Dapatkan Hammer Thor Capsuls Disini

Baca Juga : 3 Cara Panjangkan Zakar Lelaki Dengan Berkesan

 

Jadi penggunaan ubat kuat tahan lama haruslah dijauhi dan segera dapatkan suppliment hammer thor jika anda sayangkan nyawa dan takut berlakunya kesan sampingan akibat pengambilan ubat kuat tahan lama yang tidak berdaftar.

 

8 thoughts on “Bahaya Ubat Kuat Tahan Lama Untuk Kesihatan Lelaki”

  1. Mohd raffley talib

    Kenapa hamer of Thor yg saya pesan dalam web ini adalah berlainan produk yg sampai berwarna pink tablet dan tiada cop hologram serta kotak lain warna

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top