3 Petua Cara Panjangkan Zakar Lelaki Dengan Mudah

Ingin panjangkan zakar? Harini kami nak kongsi cara panjangkan zakar lelaki yang mudah dilakukan. Anda pasti berpuas hati setelah mengikuti petua panjangkan zakar lelaki dari blog Hammer Thor ini.

Mengidamkan batang zakar panjang adalah impian setiap lelaki. Bagi lelaki berkahwin, prestasi seksual dan keinginan membahagiakan golongan isteri adalah motif utama.

Tambah lagi apabila zakar panjang dapat mencapai ketitik G-spot isteri yang paling dalam. Lantas memberikan kepuasan yang lebih lagi dalam hubungan suami isteri.

Cara Panjangkan Zakar

Cara panjangkan batang zakar lelaki yang ingin dikongsi ini mudah dilakukan. Kami akan menyentuh 3 kaedah panjangkan zakar lelaki. Selain itu dengan teknik yang diajar ini, ia juga berupaya menambah diameter atau besarkan zakar dengan berkesan.

Tanpa berlengah, jom kita ikuti teknik panjangkan zakar ini.

Terdapat berbagai cara panjangkan zakar dengan urutan. Kaedah pertama disebut Urut Jelqing. Teknik urutan jelqing ing telah digunakan oleh orang arab sudan yang telah dibuktikan mempunyai zakar terpanjang didunia.

Kami ada sediakan video cara urut panjangkan zakar seperti dibawah

Kaedah urut panjangkan zakar ini disebut “Wet Jelq” yang mana cara terbaik adalah perlu dilakukan dengan melurutkan dahulu kulit zakar menggunakan sebelah tangan sementara sebelah tangan lagi membuat “OK Grip” dari pangkal zakar hingga takuk kepala zakar.

 

Seperti gambar, anda perlulah membuat ok grip ini bermula pada pangkal zakar. Pastikan yang anda cekam zakar anda ketat sedikit supaya isi didalam zakar dapat diurut dan ditolak supaya memanjang.

Panjangkan Zakar Dengan Urut Dan Makan Hammer Thor Capsule

Kaedah yang betul dalam melakukannya adalah dengan makan hammer thor capsules selama 3 minggu.

Kebiasaannya apabila anda makan hammer thor ia akan bina isi, padatkan zakar sebelum membesar.

Dalam 3 minggu (20 hari) anda akan lihat saiz zakar akan bertambah besar sedikit.

 

Masa inilah waktu yang paling sesuai untuk urut zakar dengan menggunakan teknik urut panjangkan zakar diatas. Pada hari ke 21 hingga hari ke 30 anda makan hammer thor capsules, anda perlu urut zakar selama 15 minit sebelum tidur.

Pada waktu malam adalah waktu yang paling baik untuk mengurut zakar kerana otot – otot sedang dalam keadaan rehat, dan kesan pemanjangan boleh berlaku dengan cepat.

Apabila anda mengurut zakar dengan minyak lintah, isi zakar yang membesar hasil dari makan hammer thor akan dialihkan menjadi panjang. Dengan cara ini anda akan mendapat penambahan sebanyak 2cm sebulan.

 

Panjangkan Zakar Dengan Mengepit Batang Zakar Ke Celah Kangkang

 

Dalam video kedua ini anda boleh melakukan senaman dengan mengepit batang zakar kecelah kangkang selama 30 saat. Buat berulang – kali setiap hari. Ia tidak memerlukan anda untuk urut atau sapukan sebarang minyak. Tetapi ia mampu untuk panjangkan zakar anda.

Itu adalah sedikit sebanyak perkongsian kami iaitu melalui 3 cara panjangkan zakar lelaki. Yang mula – mula tadi adalah dengan membuat urutan jelqing sahaja. Cara ini perlu ketekunan dan dilakukan setiap hari untuk perolehi hasil yang berkekalan.

Kaedah kedua panjangkan zakar adalah dengan makan kapsul hammer thor dan pada hari ke 20 hingga 30 barulah diurut jelqing.

Cara ini hasilnya lebih memberangsangkan tetapi tidak memerlukan anda urut zakar setiap hari, hanya 10 hari terakhir makan hammer thor capsul sudah memadai untuk mendapat hasil yang kekal dan konsistan.

 

Jom Dapatkan Hammer Thor Disini

Baca Juga Tips Urut Batin Disini

 

Kaedah ketiga panjangkan zakar adalah dengan kaedah mengepit batang zakar ke celah kangkang. Kaedah ini juga sangat berkesan untuk dilakukan bagi yang tiada minyak lintah. Dengan melakukan regangan zakar, insyaallah impian memiliki zakar panjang pasti tercapai. Terima kasih kerana sudi baca tips panjangkan zakar kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top