3 Cara Besarkan Zakar Lelaki

Anda cari cara besarkan zakar yang berkesan? Untuk pengetahuan anda cara membesarkan zakar yang akan dikongsikan ini adalah cara besarkan zakar yang di amalkan oleh ramai lelaki sejak ratusan tahun lagi.

Anda akan belajar cara – cara besarkan zakar yang pasti akan bawa keputusan sebenar.

Cara Besarkan Zakar Dengan Urutan

Dengan menggunakan minyak pembesar zakar yang diambil dari haiwan yang mempunyai ciri seumpama zakar. Orang dulu-dulu tidak mempunyai kajian saintifik, tetapi mereka dapat menghasilkan minyak yang membantu pembesaran zakar lelaki melalui trial dan error.

Memang itulah hakikatnya tentang kaedah yang dilakukan oleh orang zaman dahulu. Namun mereka ini adalah pemikir dan pengkaji.

Seperti lintah yang terkenal digunakan sebagai minyak besarkan zakar lelaki di Malaysia. Orang dulu – dulu melihat kepada sifat lintah yang mengembang 10x saiznya apabila ia makan darah.

lintah

Sifat zakar lelaki juga begitu, apabila ia dimasuki darah barulah ia mengembang. Untuk tujuan ini, mereka berfikir  cara, supaya extrak dari lintah ini dapat digunakan untuk dicuba pada zakar lelaki.

Apa yang mereka fikirkan itu memang benar, kajian di zaman moden menunjukkan lintah mempunyai bahan kimia yang menyebabkan ia boleh mengembang dan membesar bernama Hirudin.

Bahan kimia inilah yang difikirkan oleh ahli perubatan zaman dahulu supaya ia dapat dipindahkan kepada sebatian minyak dan dapat digunakan oleh manusia.

Cara Mengurut Zakar Supaya Besar Dan Panjang

 

Oleh kerana ingin membesarkan zakar, ramai lelaki sanggup belajar cara urut zakar yang sebenarnya susah dilakukan. Proses urut ini sebenarnya bukan sahaja perlu diurut pada bahagian zakar sahaja.

Sebaliknya amalam mengurut zakar ini merangkumi urutan pada kawasan zakar seperti celah kelengkang hingga ke dubur,pelipat peha dan kawasan 3 segi emas anda.

Cara besarkan zakar guna minyak ni sebenarnya fokus kepada cara besarkan urat zakar.

Ini kerana proses sebenarnya adalah dengan segarkan urat dan pecahkan angin yang selalu mengganggu darah dari memasuki kawasan zakar. Ia juga memberi zakar anda kesegaran dan menjadi perkasa.

Proses urut zakar dan kawasan sekitar zakar ini perlu dilakukan setiap hari supaya proses pemanjangan dan pembesaran terus-menerus berlaku.

Ini kerana proses urut zakar ini tidak lebih sekadar menggemukkan urat zakar dan cuba memanjangkannya. Ada kaedah yang lebih extrim adalah dengan memakai pemberat pada zakar supaya isi zakar sentiasa tertarik dan memanjang.

 

Masalah Cara Besarkan Zakar Dengan Urut Zakar

 

Sebenarnya mengurut zakar wajib dilakukan oleh mana-mana lelaki yang sudah berkahwin. Ini kerana anda wajib jaga perfomance setiap masa. Akan tetapi harus diakui, banyak masalah yang dihadapi oleh lelaki masa kini seperti tiada ilmu mengurut zakar.

Ramai orang mendapatkan internet sebagai jawapan untuk mencari cara dan solusi pembesaran zakar. Ada yang mencari kaedah besarkan zakar cara tradisional dan juga kaedah moden.

Kaedah tradisional diakui lebih susah di amalkan dan masalah privacy juga menjadi punca. Ramai lelaki malu jika isteri mereka mengetahui mereka mengamalkan teknik urutan zakar, pam atau sebagainya.

Walaupun hakikat sebenar yang wanita tak tahu, ramai lelaki berhabis duit sebab nak bagi zakar mereka besar, panjang, keras dan mantap. Performance kena jaga.

Jom Baca : Cara Urut Zakar Yang Sebenar

 

Cara Besarkan Zakar Yang Sebenar

Saya menamakan ia sebagai cara besarkan zakar yang sebenar kerana menurut pemahaman saya, ini adalah cara besarkan zakar yang ini paling aman dilakukan.

Maksudnya saya tidak perlu tunjuk dengan isteri yang saya sedang berusaha besarkan zakar. Jika anda mengurut zakar, memang akan kantoi juga dengan bau-bauan minyak lintah.

Masalah privacy banyak memainkan peranan. Selain itu masalah tiada masa nak urut atau pam zakar anda setiap hari. Sebenarnya ada cara yang lebih mudah untuk membesarkan zakar lelaki iaitu dengan mengambil pil sahaja.

Dulu saya takut tak berkesan kerana mengikut logik, kaedah urut atau pam menunjukkan kita ada berbuat sesuatu kepada zakar sehingga ia berjaya dibesarkan. Tetapi sebenarnya ilmu yang memainkan peranan terpenting.

Bila anda ada ilmu tentang cara yang dilakukan oleh pil pembesar zakar seperti Hammer Of Thor ini, barulah anda nampak jalan keluar bagi masalah anda ini.

Pil Hammer Of Thor ini mempunyai herba yang memang berfungsi mengembangkan, membesar dan memanjangkan urat zakar. Selain urat zakar yang besar dan dapat dilihat pada mata kasar.

Terdapat juga urat halus dan seni pada permukaan zakar lelaki. Urat – urat halus ini juga mengalami proses pengembangan dan ia akhirnya memberi result pada pembesaran zakar.

Dengan penggunaan hammer of thor capsule ini, penulis telah berjaya dapatkan pembesaran zakar yang diidami selama ini.

Telah mencuba dan melompat dari satu produk ke produk lain. Dan ternyata selepas menggunakan herba hammer of thor original telah bantu penulis dapatkan hasil terbaik.

cara besarkan zakar

Diatas saya dah sebutkan 3 cara besarkan zakar yang pernah saya cuba. Ada cara besarkan zakar dengan urutan, pam dan terakhir dengan pil. Selama ini kaedah yang saya takuti rupanya adalah cara yang terbaik untuk besarkan zakar. Terbaik kerana saya tak perlu urut, pam dan tiada sesiapa pun tahu saya sedang berusaha membesarkan zakar.

Sebab kebiasaan adalah tiada masa nak pam atau urut. Mula – mula memanglah rasa rajin nak buat, tapi sekali terlupa atau tiada masa, lepas tu mesti dah tak ingat nak buat. Last-last duit habis tapi kote tak besar – besar pun.

Jom Semak : Hammer Of Thor Malaysia

Jadi akhir kata kalau anda cari cara besarkan zakar, memang ada banyak. Namun ia based on 3 perkara, produk makan, produk sapu atau produk yang mengenakan tekanan pada zakar. Dan penulis dapati, produk makan adalah cara besarkan zakar paling berkesan.

 

16 thoughts on “3 Cara Besarkan Zakar Lelaki”

 1. Zakaria Majid

  Anknda Admin, pkcik Z 57 thn kronik diabetis serta 5 tahun ED ingin beli Hammer Of Thor Original bagaimana ye ?

  1. Boleh wasap saya disini syawal 01157710790. Saya akan bagi info penuh berkenaan Hammer Of Thor Original

 2. kalau umur 45th, adakah hammer of thor masih berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan saiz zakar

 3. saya ingin membeli (mencuba) satu botol hammer of thor harap dapat dibuat penghataran dan bayaran
  melaluai cod
  ni alamat saya : No. 48 tmn perumahan
  telaga daing, kuala nerus,
  terengganu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top